Community

Tijdens het ontwikkelingsproces van een nieuwe Schoolity-methodiek zijn wij opzoek naar communityleden die hun ervaringen en ideeën met ons willen delen. Het gaat hier om ideeën over hoe scholen beter kunnen samenwerken met partners in de wijk. Denk daarbij aan ondernemers, buurtvaders, jongerenwerkers, maar ook met actieve buurtbewoners en ouders. Hoewel we als Schoolity graag denken in oplossingen zijn ook ook minder goede ervaringen en klachten uiteraard welkom. Die kunnen waardevolle informatie bieden om ons te helpen bij het ontwikkelen van een methodiek voor de bevordering van de samenwerking tussen scholen en hun community.

Hoe kan ik helpen?

Schrijf ons

Je kunt ons via het contactformulier altijd een email sturen met jouw verhaal. Inspireer ons met je adviezen over hoe scholen de samenwerking met hun omgeving zouden kunnen verbeteren. Jouw ervaringen kunnen worden meegenomen bij de ontwikkeling van onze methodiek. Ook kunnen ze hier op de website worden gedeeld zodat zowel scholen als partijen in de wijk zich kunnen laten inspireren door jouw ideeën.

Maar ook andersom. Heb jij specifieke vragen over hoe deze samenwerking zou kunnen worden verbeterd of wil je misschien meer samenwerken met een school in jouw omgeving, maar weet je niet hoe? Ook dan kan je ons mailen met je vragen. We nemen dan binnen enkele dagen contact met je op!

Organiseer een bijeenkomst

Schoolity organiseert regelmatig bijeenkomsten met docenten en jongerenwerkers om te praten over vraagstukken in het kader van scholen en de ‘community’. Ook geven wij advies over andere vraagstukken waar scholen mee te kampen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van dialogen over gevoelige onderwerpen. Wil jij een bijeenkomst organiseren over dit onderwerp? Grote kans dat Schoolity het interessant vindt om mee te helpen! Stuur ons een bericht en licht je activiteit kort toe. Wij reageren binnen enkele dagen.

 

 

My family is everything. I am what I am thanks to my mother, my father, my brother, my sister... because they have given me everything. The education I have is thanks to them.

Ronaldinho